Učitavanje...

Stomatološka ordinacija | Zubni implanti | Protetika | Dentalni turizam

Stomatološka ordinacija | Dentalni turizam

Dentalni turizam

Stomatološke usluge u svetu su višestruko skuplje nego u Beogradu i Srbiji. Nudimo Vam vrhunski kvalitet usluga, u savremeno opremljenoj ordinaciji sa 9 stomatoloških stolica i rad sa najsavremenijim materijalima. Cene stomatoloških usluga u našoj klinici mogu biti i do 70% niže nego u drugim zemljama Evropske unije. Za isti kvalitet usluge i ugrađenih materijala, dobijate mnogo više. Naša ordinacija pruža usluge dentalnog turizma u svim oblastima stomatologije, sa naglaskom na implantologiji i protetici.


Na 20 km od Beogradskog aerodroma i 10 km od centra grada, smeštena je naša ordinacija sa 9 stomatoloških stolica i rendgen dijagnostičkim kabinetom.
Mi brinemo o celoj organizaciji vašeg boravka u Beogradu, tokom obavljanja stomatoloških usluga. U saradnji sa partnerskim organizacijama - turističkim, hotelskim, apartmanskim smeštajem najsavremenijeg tipa, kao i taxi službama, učinićemo sve da Vaš boravak u nasoj zemlji i gradu Beogradu bude ugodan...


•    Organizujemo vam besplatan prevoz od aerodroma do smeštaja i od smeštaja do klinike pri svakoj poseti.
•    Obezbeđujemo smeštaj u hotelima u blizini ordinacije ili lux apartmanima u samom centru Beograda
•    Obezbeđujemo Vam usluge Rent-a-car sa partnerskom agencijom i vozilo koje će vas čekati na aerodromu

 

Za vreme vašeg boravka možete uživati u lepotama Beograda, u bogatoj turističkoj ponudi i gastronomskim specijalitetima po čemu je čuvena Srbija. Bogat noćni život kao i veliki broj sportskih događaja, ture i razgledanja sa reka, dodatno će učiniti vaš boravak prijatnim. Sve informacije kao i ponudu koju Beograd i Srbija pružaju svojim gostima možete videti na zvaničnoj internet prezentaciji Turističke organizacije Beograda. ( http://www.tob.rs/en )